Skip to content
Happyeco

Näyttävä ja monikäyttöinen messuosasto

Oma messuosasto on monelle yritykselle tärkeä satsaus. Hyvällä suunnittelulla ja modernilla toteutustavalla voit saada erittäin näyttävän osaston, joka on lisäksi monikäyttöinen: laajenna, tiivistä tai hyödynnä uudestaan vain tietty osa. Modulaarista Happyeco-messuosastoa voit käyttää uudelleen ja uudelleen.

Kotimaiset Happyeco-tuotteet valmistetaan ekologisista materiaaleista.

ifco-2

Selkeät tavoitteet varmistavat toimivan messuosaston

Kun pohdit millainen messuosasto yrityksellesi tulisi, kannattaa aloittaa messuosaston tavoitteista. Mitä osastolla on tarkoitus saada aikaan? Hyvät tavoitteet ovat realistisia ja konkreettisia.

Mitä osaston tulee viestiä? Onko messuosaston tavoite rakentaa yrityskuvaa, lanseerata uusi tuote tai palvelu tai kenties houkutella uusia kontakteja?

Kun tavoitteet ovat selkeät, on helpompi pohtia osastolle tarvittavia toimintoja.

ifco-3

Toiminnot vaikuttavat suunnitteluun

Osaston suunnitteluun vaikuttaa kiinteästi se, mitä osastolla tehdään.
  • Onko osastolla omaa ohjelmaa?
  • Tuleeko osastolle myyntipiste tai tuotteita?
  • Tarvitaanko tapaamisille oma rauhallinen tila?
  • Toteutetaanko osastolla työnäytöksiä, maistatuksia, tietoiskuja tai kilpailuja?
  • Miten tavaroiden säilytys huomioidaan osaston suunnittelussa?

 

20190925_104544

Mitä messuosasto saa maksaa?

Messuosaston budjetti koostuu näyttelytilasta, osaston suunnittelusta, messuosastoa varten tarvittavista rakennelmista, valaistuksesta ja osaston kalusteista, kuljetus- ja logistiikkakuluista sekä henkilöstön kustannuksista. Rakentamisen, rakenteiden ja purkamisen osuus kustannuksista voi olla merkittävä.

Happyeco-osasto järkevöittää messuosaston kustannuksia: rakentaminen hoituu itse, ja osasto kulkee omissa säilytyssalkuissaan henkilöautossa. Messujen päätyttyä pakkaat osaston säilytyssalkkuihin odottamaan seuraavia messuja. Toisin kuin tavanomaiset messuosastot, Happyeco-osasto ei ole kertakäyttöinen.

Lataa valmis pohja

Messuosaston kustannuslaskelma

Hyödynnä valmista Excel-pohjaa messuosaston kustannusten arvioimiseen.

Vinkit

7 tärppiä toimivaan messuosastoon

Paranna näillä vinkeillä osaston toimivuutta.

Neukkari

Oma neuvotteluhuone on hyvä vaihtoehto, kun osastolle tarvitaan erillinen rauhallinen tila. Neukkarin voi rajata muusta osastosta esimerkiksi verholla. Neukkarin voi varustaa tarvittavalla tekniikalla, kuten esimerkiksi screenillä.

easylivin-messuosasto

Hyllyt

Led-nauhalla valaistut hyllyt ovat näyttävä ratkaisu esillepanolle.

isodent-happyeco-messuosasto-3

Näytöt

Digitaalinen sisältö tuo eloa messuosastoon. Se on tehokas keino tuoda yrityksen viesti esille. Myös Happyecon osastoihin on mahdollista integroida näyttö.

20190925_104544

Valot

Valaistuksella on tärkeä osa messuosaston toimivuudessa.  Näytteilleasettajan kannattaa aina varmistaa millainen valaisu paikkavaraukseen sisältyy, ja täydentää valaistusta tarpeen mukaan.

pdat-edesta-ovi-raollaan

Sovituskoppi

Jos osastolla on vaatemyyntiä, messuosastoon voi olla järkevää suunnitella oma sovituskoppi. Koppiin tarvitaan toimiva valaisu ja sovitusrauhan voi varmistaa verholla.

Yhteisosasto

Jos yrityksellä on useampi brändi tai yritykset haluavat osallistua messuille yhteisellä osastolla, kannattaa jatkokäyttö huomioida hyvissä ajoin. Tällöin osaston suunnittelussa otetaan huomioon se, että osastot toimivat jälkikäteen myös irrallisina kokonaisuuksina. Happyeco-osastot voidaan pakata omiin kuljetussalkkuihinsa, näin yhdestä yhteisosastosta tulee kaksi toimivaa erillistä osastoa.

happyeco-yhteisosasto

Säilytystila

Osaston esitteet, esillepanoon täydennettävät materiaalit tai henkilökunnan tavarat on kätevä sijoittaa siististi pois näkyviltä. Messuosastolle voidaan suunnitella oma säilytystila, jonka voi erottaa muusta osastosta. Tavarat säilyvät tallessa ja osaston yleisilme pysyy siistinä.

happyeco-avanto-pool
cleansteel-3
Kotimainen innovaatio

Happyeco – se järkevämpi tapa hoitaa messut

Modulaarinen ja joustava

Sen sijaan, että osastosta tulee yhden käyttökerran jälkeen jätettä, Happyeco-osastoa voi käyttää monta kertaa. Modulaarisen rakenteen ansiosta osastoa voi muunnella. 

Nopea koota ja purkaa

Päivien rakentamisen ja purkamisen sijaan osaston voi koota tunneissa, vaikka yksin, eikä siihen tarvita työkaluja. Käytön jälkeen sen voi pakata laukkuun ja kantaa pois.

cleansteel-2

Kotimainen ja ekologinen

Happyecon messuosastot valmistetaan vuosien kehitystyön tuloksena syntyneestä materiaalista, Happyboardista®.

Happyboard® on uusiutuvista raaka-aineista valmistettu palosuojattu hunajakennolevy. Se on paitsi kevyttä, myös erittäin kestävää.

Happyecon tuotteet valmistetaan Tampereella.

Suunnittelijan vinkit

Mitä kannattaa huomioida, kun hankkii messuosaston, jota voi käyttää uudelleen?

Lataa suunnittelijan vinkit.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Jätä viesti, vastaamme mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirje