Skip to content
Asiakastarina

Zerust Oy

Helppo ja ekologinen ratkaisu ammattilaismessuille.

20190925_104506

Pitkä kokemus ammattilaismessuilta

Zerust Oy on vuodesta 1988 saakka toiminut korroosionestotuotteita- ja palveluita tarjoava yritys. Yritys tarjoaa laadukkaiden korroosionestotuotteiden lisäksi myös monipuolisesti muita palveluja, kuten laboratorio-, analyysi- ja koulutuspalveluita.

Zerust osallistuu ammattilaismessuille yleensä noin kaksi kertaa vuodessa. Erityisesti alihankintamessuilta heillä on kokemusta jo useamman vuoden ajalta.

Zerustin toimitusjohtaja Tuija Hjerpen mukaan Zerust pyrkii messuosallistumisilla tavoittamaan mahdollisimman laajan asiakaspinnan, sekä pitämään yllä suhteita olemassa oleviin asiakkaisiin. Messuille osallistuminen on yritykselle helppo tapa ylläpitää ja luoda uusia asiakassuhteita, sillä muutaman päivän sisällä on mahdollista tavata helposti lukuisia kontakteja, ilman vaivalloista matkaamista ympäri Suomea.

KOKEMUKSIA

HAPPYECO-MESSUOSASTOSTA SANOTTUA

"Meitä hieman mietitytti etukäteen se, miten tarkkana kuva tulostuu. Näkyvätkö esimerkiksi seinärakenteiden moduulien välit? Lopputulos oli aika vaikuttava. Osaston seinien saumakohtia ei erottanut lainkaan. Olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen"

Mika Laakkonen
Mika Laakkonen
Avantopool

"Jos olisimme rakentaneet uuden osaston osallistumillemme kansainvälisille messuille, se olisi tullut kalliimmaksi, kuin monta kertaa käytettävän Happyeco-osaston hankinta."

Jyrki Isojärvi
Jyrki Isojärvi
IsoDent Oy

"Asiakaspalvelu oli ihan älyttömän hyvää, melkein harvinaisen hyvää. Olivat erittäin proaktiivisia."

Tuija Hjerppe
Tuija Hjerppe
Zerust
EKOLOGISUUS

Uudelleenkäytettävä osasto oli helppo ja ekologinen ratkaisu

20190925_104452

Vaikka Happyecon tuotteet eivät olleet ennestään tuttuja Zerustille, mielenkiinto syntyi nopeasti. Happyecon avulias ja ystävällinen palvelu vakuuttivat messuosastoratkaisun sopivuudesta juuri heidän tarpeisiinsa. Yhteinen sävel syntyi nopeasti.

Viimeisimmillä messuilla Zerust pääsikin sitten hyödyntämään osastollaan Happyecon tuotteita käytännössä. Siinä missä messuosaston rakentaminen oli aikaisemmin ollut vaivalloinen ja hintava prosessi, oli messuosaston pystytys nyt helppoa. Lisäksi se onnistui täysin yrityksen omin voimin. Aikaisemmin osaston rakentamiseen tarvittiin oma messurakentaja.

20190925_104544

Zerustin tavoitteena on olla alansa edelläkävijä ympäristöstä vastuullisena yrityksenä. Zerustilla arvostettiinkin Happyecon tuotteiden ekologisuutta, ja osaston uudelleenkäytettävyys oli heille ratkaiseva ero muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Tulevaisuudessa Zerust suunnittelee käyttävänsä samaa osastoratkaisua ainakin viidestä kuuteen kertaan. Tämä säästää niin luontoa kuin rahaakin.

Tuija Hjerpe kuvailee, että messuille valmistautuminen on nykyään helpompaa. Oman osastoratkaisun myötä kun ei enää tarvitse muistaa ottaa yhteyttä messurakentajaan, pyytää tarjouksia ja miettiä mitä rakentaminen mahtaa tällä kertaa maksaa.

Visuaalinen ilme teki vaikutuksen

20190925_104733

Happyecon tuotteet ja materiaali eivät olleet Zerustille ennestään tuttuja, mutta Happyecon moduulityyppinen messuosastoratkaisu osoittautui soveltuvan hyvin heidän tarpeisiinsa.

Yrityksessä oltiin jopa hämmästyneitä siitä, kuinka tukevaa ja laadukasta materiaali oli. Happyeco on vuosien tuotekehityksen tuloksena kehittänyt kestävän ja kevyen materiaalin, jota voidaan käyttää useita kertoja uudestaan. Elinkaarensa päätyttyä tuotteet ovat täysin kierrätettäviä.

Erityisen positiivisesti yllätti juuri materiaalin laadukkuus. Lopputuloksesta oli mahdotonta erottaa, että kyse oli kartonkia raaka-aineenaan hyödyntävistä seinistä ja pöydistä. Myös painojäljen laatu sai kiitosta.

Zerustin Hjerpe sanookin voivansa suositella Happyecon messusosastoa mille tahansa yritykselle. Varsinkin jos yritys osallistuu useille messuille vuodessa, on tuotteen uudelleenkäytettävyydestä suuri etu. Messuosaston pystytys on paitsi helppoa, myös edullista, kun se onnistuu yrityksen omin voimin

20190925_104452

Ihana asiakaspalvelu sai erityismaininnan

Erityistä kiitosta Hjerpe haluaa antaa Happyecon ihanalle asiakaspalvelulle, joka takasi alusta loppuun asti miellyttävän asiakaskokemuksen.

Palvelu oli todella hyvää ja proaktiivista, "suorastaan harvinaisen hyvää", kuten Hjerpe kuvailee.

Haluatko tutustua tarkemmin ratkaisuihimme?

Happyecon avulla voit toteuttaa messuosastounelmasi järkevästi, visuaalisuudesta tinkimättä. Jätä viesti, jos haluat nähdä lisää esimerkkejä.

Tilaa uutiskirje