Skip to content
Roll-up

Miten valita hyvä roll-up ja onko sille vaihtoehtoja?

Roll-up -mainostelinettä tarvitaan asiakastilaisuuksissa, messuilla, esittelypisteillä tai pop up -ständeillä viestimään mistä yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta on kyse. Roll-upit sopivat käytettäväksi erityisesti silloin, kun tarvitaan nopeasti pystytettävä ja helposti liikuteltava näkyvyysratkaisu.

happyeco-rollup-1

Roll-up kuuluu vakiovarustukseen

Roll-up -teline kuuluu monessa yrityksessä markkinoinnin vakiovarustukseen. Lähempi tarkastelu varastokoppiin voi paljastaa, että erilaisia roll-up -telineitä on päässyt kertymään kunnollinen kasa. Kun vanha roll-up ei palvele, pinon päälle saa aina edullisesti uutta.

Uuden roll-upin hankkiminen voi olla edullisempaa, kuin perinteisen roll-up -telineen vuodan vaihtaminen. Ajan saatossa vanhojen roll-upien pino kasvaa kasvamistaan, mutta jossakin vaiheessa asialle täytyy tehdä jotakin.

happyboard

Vastuullisuutta materiaalivalintoihin

Ympäristön kannalta on kestämätöntä haalia nurkkiin markkinointimateriaalia, joka ei kestä käytössä. Varmista siis, että valitsemasi roll-up on kestävä, eikä se rikkoonnu heti ensimmäisellä käyttökerralla. Myös roll-upin sisällössä kannattaa huomioida se, etteivät viestit vanhene hetkessä. Vältä painatuksissa siis päivämääriä, tiettyyn aikaan tai paikkaan sidonnaisia tekstejä tai aihetunnisteita, ja valitse brändi-ilmeestä hyödynnettäviksi ajattomat elementit.

Monet markkinoijat etsivät ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja markkinoinnin materiaaleihin. Perinteiset roll-upit, banderollit, lakanat ja muut näkyvyyselementit valmistetaan muovista tai alumiinista. Onneksi tälle on vaihtoehtoja.

pull-up-kollaasi

Muoviton ja alumiiniton vaihtoehto: Happyeco PullUp

Vanhentunut roll-up on käyttöikänsä päätyttyä hankala kierrätettävä. Runko ja mekanismi saattavat soveltua kierrätettäväksi metallinkeräykseen, mutta vuodan materiaali todennäköisesti kelpaa vain sekajätteeseen.

Happyecon kestävästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista valmistetun PullUpin voi hävittää käyttöiän päätyttyä kartonkikeräyksessä. Tuote ei sisällä lainkaan alumiinia eikä muovia. Tuote on suunniteltu niin, että se kestää lukuisia käyttökertoja.

Happyecon PullUp on kotimainen avainlipputuote, joka valmistetaan Tampereella.

LATAA OPAS

Näin valitset hyvän roll-upin ja vältät yleisimmät mokat

Mitä roll-upia hankittaessa kannattaa huomioida?

5 syytä hankkia perinteisen roll-upin sijaan Happyeco PullUp

Kaksipuoleisuus

PullUpissa käytössä on koko painopinta-ala, myös kääntöpuolelta. Yrityksen viestin tai graafista ilmettä voi siis sijoitella varsinaisen pinnan lisäksi takapuolelle, jolloin PullUpin voi sijoittaa tilassa mihin tahansa. Yksipuoleinen, perinteinen roll-up toimii parhaiten seinän vieressä.

he-eco-totem-100x200

Käyttömukavuus

PullUp on kevyt ja lapsellisen helppo koota. Mekanismi ei hajoa käytössä, eikä kangasvuota rispaannu reunoista. PullUpin suunnittelussa on huomioitu käyttömukavuus.

he-pullup-74x200

Leikkaukset

PullUpin voi leikata haluttuun muotoon, muodon ei siis tarvitse olla suorakaide. Hassuttele vaikka kurkistusaukolla ja luo hauskat puitteet some-kuville.

ramirent-pullup

Taskut esitteille

Happyecon PullUpiin saa omat taskut esitteille halutussa koossa. Et siis välttämättä tarvitse erillistä esitetelinettä.

Ekologisuus ja kotimaisuus

Sano ei muoville ja alumiinille! Happyecon tuotteet valmistetaan 100 % kierrätettävästä kartonkipintaisesta hunajakennolevystä, joten tuotteen käyttöiän päätyttyä ne kierrätetään kartonkikeräykseen. Perinteinen roll-up on käyttäjälleen hankala kierrätettävä, sillä se sisältää paljon erilaisia osia ja materiaaleja, kuten metallia ja muovia.

Happyeco PullUp on täysin kotimainen vaihtoehto.

LATAA ESITE

Happyecon suosituimmat roll-up-vaihtoehdot

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Jätä viesti, vastaamme mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirje