Miten valita hyvä roll-up ja onko sille vaihtoehtoja?

Roll-up -mainostelinettä tarvitaan asiakastilaisuuksissa, messuilla, esittelypisteillä tai pop up -ständeillä viestimään mistä yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta on kyse. Roll-upit sopivat käytettäväksi erityisesti silloin, kun tarvitaan nopeasti pystytettävä ja helposti liikuteltava näkyvyysratkaisu.

Ota yhteyttä

Roll-up on markkinoinnin kaurapuuroa

Roll-up -teline kuuluu yhtä olennaisena osana markkinointiosaston vakiovarustukseen, kuin munavoi karjalanpiirakkaan. Lähempi tarkastelu markkinoinnin varastokoppiin voi paljastaa, että erilaisia roll-up -telineitä on päässyt kertymään kunnollinen kasa. Kun vanha roll-up ei palvele, pinon päälle saa aina edullisesti uutta. Uuden roll-upin hankkiminen voi nimittäin olla edullisempaa, kuin roll-up -telineen vuodan vaihtaminen.

Ajan saatossa vanhojen roll-upien pino kasvaa kasvamistaan, ja josssakin vaiheessa asialle täytyy tehdä jotakin.

Roll-up -teline
Varmista monikäyttöisyys ja toimivuus

Vastuullisuutta materiaalivalintoihin

Ympäristön kannalta on kestämätöntä haalia nurkkiin markkinointimateriaalia, joka rikkoontuu eikä kestä käytössä. Varmista siis, että valitsemasi roll-up on kestävä, eikä se rikkoonnu heti ensimmäisellä käyttökerralla. Myös roll-upin sisällössä kannattaa huomioida se, etteivät viestit vanhene hetkessä. Vältä painatuksissa siis päivämääriä, tiettyyn aikaan tai paikkaan sidonnaisia tekstejä tai aihetunnisteita ja valitse brändi-ilmeestä hyödynnettäviksi ajattomat elementit.

Monet markkinoijat etsivät ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja markkinoinnin materiaaleihin. Perinteiset roll-upit, banderollit, lakanat ja muut näkyvyyselementit valmistetaan edelleen muovista tai alumiinista. Onneksi tälle on vaihtoehtoja.

Muoviton ja alumiiniton vaihtoehto roll-upille: Happyeco PullUp

Vanhentunut roll-up on käyttöikänsä päätyttyä hankala kierrätettävä. Runko ja mekanismi saattavat soveltua kierrätettäväksi metallinkeräykseen, mutta vuodan materiaali todennäköisesti kelpaa vain sekajätteeseen.

Happyecon kestävästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista valmistetun PullUpin voi hävittää käyttöiän päätyttyä kartonkikeräyksessä. Tuote ei sisällä lainkaan alumiinia eikä muovia. Tuote on suunniteltu niin, että se kestää lukuisia käyttökertoja. Happyecon PullUp valmistetaan Tampereella.

Vaihtoehtoja roll-upille

Lataa opas

Näin valitset hyvän roll-upin ja vältät yleisimmät mokat.

Mitä roll-upia hankittaessa kannattaa huomioida? 

Miten valita hyvä roll-up?

Kun harkitset roll-upin hankkimista

5 syytä hankkia perinteisen roll-upin sijaan Happyeco PullUp

Happyeco PullUp 74x200cm
Happyeco PullUp DX 100x200cm
Happyeco Eco Wall Triangle
Happyeco Eco Totem 100x200cm
Happyeco PopUp 120x200cm

1

Kaksipuoleisuus

PullUpissa käytössä on koko painopinta-ala, myös kääntöpuolelta. Yrityksen viestin tai graafista ilmettä voi siis sijoitella varsinaisen pinnan lisäksi takapuolelle, jolloin PullUpin voi sijoittaa tilassa mihin tahansa. Yksipuoleinen, perinteinen roll-up toimii parhaiten seinän vieressä.

2

Käyttömukavuus

PullUp on kevyt ja lapsellisen helppo koota. Mekanismi ei hajoa käytössä, eikä kangasvuota rispaannu reunoista. PullUpin suunnittelussa on huomioitu käyttömukavuus.

3

Leikkaukset

PullUpin voi leikata haluttuun muotoon, muodon ei siis tarvitse olla suorakaide. Hassuttele vaikka kurkistusaukolla ja luo hauskat puitteet some-kuville.

4

Taskut esitteille

Happyecon PullUpiin saa omat taskut esitteille halutussa koossa. Et siis välttämättä tarvitse erillistä esitetelinettä.

5

Ekologisuus ja kotimaisuus

Sano ei muoville ja alumiinille! Happyecon tuotteet valmistetaan 100 % kierrätettävästä kartonkipintaisesta hunajakennolevystä, joten tuotteen käyttöiän päätyttyä ne kierrätetään kartonkikeräykseen. Perinteinen roll-up on käyttäjälleen hankala kierrätettävä, sillä se sisältää paljon erilaisia osia ja materiaaleja, kuten metallia ja muovia.

Happyeco PullUp on täysin kotimainen vaihtoehto.

Tilaa tuotteita

Lataa esite:

Happyecon suosituimmat roll-up -vaihtoehdot

Lataa esite

Ota yhteyttä

Jätä viesti, vastaamme mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirje!