Miten toteuttaa tuote-esittelyt ja maistatukset tyylikkäästi?

Taittopöytä, pöytäliina ja roll-up. Siinä on tuote-esittelyiden tai promopisteiden pyhä kolminaisuus myymälöissä. 

Useimmiten ihmisten mieleen halutaan jättää positiivisesti vaikuttava ja brändiä vastaava mielikuva. Vaikka esiteltävä tuote olisi loistava, se ei todennäköisesti yksin riitä herättämään huomiota ja jäämään ihmisten mieleen.

Mitä kaikkea tulisi siis huomioida, kun suunnittelee esittelyä tai maistatusta myymälään? Miten varmistaa se, ettei esittelypiste muistuta ilmeeltään alakoulun mokkapalamyyjäisiä?

Varmista, että yleisilme on aina siisti

Maistatuspisteen tai esittelytiskin tulisi aina olla yleisilmeeltään siisti. Myymäläympäristöissä maistatuksiin käytetään monesti taittopöytää, joka tuunataan siistiksi tavalla tai toisella.

Taittopöytä ei peitä esittelypisteen etualaa lattiaan saakka, jolloin asiakkaiden nähtäväksi jää kaikki esittelypisteen takana olevat tavarat, kuten esimerkiksi roskakorit ja esittelypisteen muut tykötarpeet. Monesti näky suojataan katseilta pöytäliinalla.

Huomioi yhtenäisyys

Jotta esittelypisteen viestintä olisi tehokasta, tulisi sen kaikkien osien olla viestinnältään ja ilmeeltään yhtenäisiä. Aika usein näin ei kuitenkaan ole.

Siistin yleisilmeen aikaansaamiseksi kannattaa pitää huoli, että sekä maistatuspöytä, että sen läheistyyteen mahdollisesti sijoitettavat muut näkyvyyselementit puhuvat samaa kieltä.

Millaisia vaihtoehtoja esittelypisteeseen on?

  • Roll-up on “tuttu ja turvallinen” näkyvyyselementti.
  • Perinteinen taittopöytä, varustettuna esimerkiksi pöytäliinalla
  • Esitteet ja flyerit joko omassa telineessään tai pöydällä
  • Yhtenäinen kokonaisratkaisu

Kevyt, siisti ja helppokäyttöinen vaihtoehto

Happyecon tuotteista siistin ja nopeasti koottavan esittelypisteen saa tuotettua esimerkiksi Happyeco Table -tuotteesta yhdistettynä PullUpiin.

Näin rakennettuna esittelypisteen kaikki osat ovat yhtenäisiä, brändin mukaisilla grafiikoilla painettuja. Yhtenäisellä tuotesarjalla varmistetaan oman brändin mukainen tehokas ja selkeä viestintä. Yleisilme säilyy siistinä.

miten-toteuttaa-esittelyt-ja-maistatukset-tyylikkaasti-happyeco-table

Happyeco Table

Happyeco Table on kevyt ja helppo ratkaisu taittopöydän tilalle, sitä on saatavilla useita eri kokoja ja muotoja, joten sopiva malli löytyy varmasti. Brändi-ilmeen mukaiset grafiikat voidaan painaa suoraan pöytään. Tykötarpeet saa kätevästi pöydän takana olevaan säilytystilaan. Pöytä ulottuu lattiaan saakka, joten lopputulos on varmasti siisti. Myöskään pinnan puhtaana pysymisestä ei tarvitse huolehtia, sillä pöydän suojaksi saa kirkkaan akryylin tai grafiikan mukaisen muovimaton.

miten-toteuttaa-esittelyt-ja-maistatukset-tyylikkaasti-pullup

PullUp

PullUp yhdistettynä Tableen toimii tyylikkäänä huomion herättäjänä ja toistaa yhtenäistä viestintää. PullUp toimii hyvin myymäläympäristössä, sillä myös kääntöpuoli on käytössä painopinta-alana. Tämän ja kolmiulotteisen muodon vuoksi viesti voidaan havaita tehokkaammin monesta eri suunnasta.

Koko ratkaisu on kevyt ja helppo kuljettaa. Koska PullUp on helposti tuunattavissa esimerkiksi esitetaskuilla, voit heittää hyvästit levällään oleville esitepinoille.

Haluatko vaikuttavamman esittelypisteen? Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Happyecon suosituimmat PullUp-mallit: lue esite.