Perinteinen roll-up kaipaa rinnalleen vaihtoehtoja

Roll-up -mainosteline kuuluu markkinoinnin vakiokalustoon. Tarve nopeasti pystytettävälle huomionherättäjälle on käytännön sanelema. Roll-upeja tarvitaan, kun halutaan ketterä, siirreltävä ja nopeasti kasaan saatava näkyvyyselementti messuille, asiakastapahtumaan, kaupan esittelypisteeseen tai opastamaan asiakkaita silloin, kun muu opaste puuttuu.

Roll-upit ovat niin vakiintunut näkyvyysformaatti, että välillä muut vaihtoehdot tuntuvat unohtuvan kokonaan.

Miksi roll-upille pitäisi miettiä muita vaihtoehtoja?

Tässä on muutama syy sille, miksi roll-up -teline ei aina ole kaikista paras ja toimivin vaihtoehto.

1. Käyttömukavuus

Perinteinen roll-up ei ole kovin mukava käyttää. Roll-up -telineen mukaan on syytä pakata paketillinen laastareita, niin monta kertaa olen saanut mekanismista näpeilleni. 

2. Rajoittuneisuus

Roll-upeja on saatavilla hieman leveämpinä tai hieman korkeampina versioina, ja siinä se sitten onkin. Roll-upeja ei voi "tuunata".

3. Epäekologisuus

Tavallisena kansalaisena on hankala tietää mitä tarpeettomaksi jääneelle roll-upille pitäisi tehdä. Mekanismi ja vuota sisältävät monia eri materiaaleja, joille on vaikea löytää sopiva kierrätysmenetelmä. Pääasialliset valmistusmateriaalit ovat yleensä muovi, vinyyli ja alumiini.

4. Tylsyys

Koska roll-up on niin peruskauraa, se on formaattina melko mielikuvitukseton. On silti selvää, että samaan nopeaan näkyvyystarpeeseen tarvitaan jokin vastaava tuote. 

Mitä vaihtoehtoja roll-upille on?

Jos roll-upin tilalle haluaa pohtia muita vaihtoehtoja, voi sen jossakin tapauksessa korvata vaikka digitaalisilla sisällöillä ja digitaalisilla näytöillä. Toinen vaihtoehto on harkita muita valmistusmateriaaleja. Oma vaihtoehtomme roll-upeille on PullUp. 

PullUp on 100% kierrätettävä, kestävä ja kevyt

Happyecon PullUp valmistetaan kartonkipintaisesta hunajakennolevystä, joka on erittäin kestävää. PullUp kestää kokoamisen ja purkamisen yhä uudelleen ja uudelleen. Se on helppo ja turvallinen koota ja purkaa. Tuotteen suunnittelussa onkin painotettu käyttömukavuutta ja toimivuutta.

PullUpista tekee erilaisen se, että mekanismi ei rajoita painopinta-alaa, vaan koko ala on käytössä – myös kääntöpuolelta. Siksi PullUpin voi sijoittaa vaikka keskelle lattiaa, eikä näkyvyys rajoitu vain toiselle puolelle. Lisäksi PullUpia voi tuunata mieleisekseen erilaisilla leikkauksilla, reijillä, esitetaskuilla jne.

Uskallatko kokeilla jotakin uutta? Tutustu Happyecon suosituimpiin PullUp-vaihtoehtoihin.

Vinkit roll-upin hankintaan

Jos kuitenkin päätät hankkia perinteisen roll-upin, varmista, että se on kestävä ja monikäyttöinen. Kokosimme muutaman vinkin, jotka kannattaa ottaa huomioon roll-upin hankinnassa.

Kirjoittaja
Picture of Mari Hepokorpi
Mari Hepokorpi

Mari on Happyecon COO, jota kiinnostaa messuosastoihin ja messurakentamiseen liittyvät trendit.